Seguidores
Archivo del blog
-
▼
2009
(134)
-
▼
octubre
(43)
- Sin título
- Sin título
- 5 Paso: Comprobar co dedo que non queden revabas t...
- Sin título
- Sin título
- Sin título
- Sin título
- 4 Paso: Aplanado do dorso e do visel da cuchilla ...
- 3 Paso: Ao afinar a cuchilla ou o formón debemos r...
- Sin título
- Sin título
- 2 Paso: Aplanado do filo da cuchilla do cepillo e ...
- Sin título
- Sin título
- - AFINADO : 1 Paso: Aplanado do dorso da cuchill...
- Sin título
- Sin título
- 3 Paso: Facer o bisel na cuchilla do cepillo e no ...
- Sin título
- Sin título
- 2 Paso: Se o filo non esta recto debemos de asenta...
- Sin título
- Sin título
- 2- AFILADO DUN FORMÓN(TRENCHA) E DUNHA CUCHILLA DU...
- Sin título
- - Colocar a cuchilla no banco sobrepasando o borde...
- Sin título
- Sin título
- - Colocar a cuchilla no banco a 1cm do borde. Pa...
- Sin título
- 3 Paso : afilado - Levase acabo con un bruñidor...
- Sin título
- O pulido da cuchilla darase por rematado cando non...
- Sin título
- Pulido da cara da cuchilla de evanista. Para reali...
- Sin título
- 2 PASO :PULIDO DOS CANTOS. -Pulir os cantos da...
- Sin título
- Sin título
- - Se os cantos non estan completamente rectos deb...
- Sin título
- 1-AFILADO DA CUCHILLA DE EBANISTA :1 Paso: Nivelac...
- AFILADO DAS FERRAME...
-
▼
octubre
(43)
Datos personales
jueves, 8 de octubre de 2009
23:58 | Publicado por
Tamara Moreira Gómez |
Editar entrada
- Colocar a cuchilla no banco a 1cm do borde. Pasar o bruñidor con un movemento de vaivén en todo o borde. Despois de realizar este paso a arista debe quedar engrosada.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
0 comentarios:
Publicar un comentario